Sponsorlu Bağlantılar

ANKARA AVUKAT

ANKARA AVUKAT

 

Önce iyi insan sonra iyi vatandaş daha sonra iyi bir avukat olmak vizyonu ile Ankara Balgat’da çıktığımız bu yolda 6 yıldır siz değerli okuyucularımıza hizmet vermekteyiz. Ankara avukat olmak için harika fırsatlar sunsa da kanunların yapıldığı, yürütme yetkisinin kullanıldığı, tüm bakanlıklar ve bürokrasinin merkezi olduğu için omuzlarımıza ayrı bir sorumluluk yüklemekte… Bu sorumluluğun farkında olarak kurumsal kimliğimizi korurken esnaf olduğumuzu da unutmadan gönül kazanmayı biliyor, “Güler Yüz Tatlı Dil” ilkesi ile vatandaşın hakkını savunmayı önceliyoruz. Ankara avukat olmak için sürekli güncel kalmayı gerektirmekte. Bu nedenle her hafta yayınladığımız makalelerle müvekkilimiz olun ya da olmayın okuyucularımızı bilgilendirmeye, hak bilinci oluşturmaya önem veriyoruz.

 

Ofis olarak farklı bir vizyonumuz da bitti denilen davaların yıllar sonra dahi hayatınıza olumsuz etkisini minimize etmektir. Örneğin önceden aldığınız bir hapis cezasının 1. Ya da 2. Mükerrer olup sonra aldığınız cezanın tamamının yatmamanız için Kesinleşmiş Hapis Cezasına İtiraz hizmeti veriyoruz. Bu hizmet ile infaz edilse bile yıllar sonra aldığını hapis cezalarınızın infazını durdurmak mümkün..

Kesinleşmiş hapis cezasına itiraz için çok görülmeyen ve bilinmeyen şartların varlığı gerekmektedir. Örneğin lehe bir hükmün sonradan kanunlaşması, ceza alındığında tabi olmayan bir suçun sonradan uzlaşmaya tabi olması gibi. Bu durumları daha yakından araştırmak için web sitemizdeki Kesinleşmiş Hapis Cezasına İtiraz isimli makalemizi okuyabilir, Adli sicil gene müdürlüğünün de bulunduğu ankara avukat danışmanlığı alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir