Gündem

Dafo Fiyatları?

Dafo Nedir?

  • Dafo nedir ? Dafo, ”dinamik ayak bilek ortezi”nin kısaltmasıdır (dynamic ankle foot orthosis). Uygulandığı bölgede stabiliteyi arttırmak, şekil bozukluklarını önlemek, yürüme paternine yardımcı olmak veya ameliyat sonrası koruma sağlamak gibi farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Kullanıcının ihtiyaçlarına göre birçok farklı dafo türü olmakla birlikte özel ölçü teknikleriyle kişiye özel hazırlanır.

Dafo Çeşitleri?

Dafo Fiyatları?

  • Dafo fiyatları ? Bu hastanın yaşına ve bacak yapısına göre değişen bir durumdur.

Dafo Ortezinin Değişim Zamanı Nedir?

  • Dafo ortezinin değişim zamanı nedir ? Dafo yapımında kullanılan malzemeler oldukça dayanıklıdır. Buna rağmen en az 6 ay en çok 1 yıl içinde yenisi ile değiştirmek gerekmektedir.Dafo’nun yenilenmesini gerektirecek sebepler eskime, yıpranma ve kırılma olabileceği gibi kullanıcının fiziki değişikliği de olabilir. Bunun yanında özellikle çocuklarda büyümeye bağlı değişim ihtiyacı olabilmektedir.

KİŞİYE ÖZEL TABANLIK ve ANALİZ

Kişiye Özel Tabanlık Nedir?

  • Kişiye Özel Tabanlık NedirProvitalprotez kişiye özel tabanlıklarınızı sizlerle buluşturuyor.Öncelikle kliniğimizde sizleri ağırlıyor son sürüm teknolojik ayak analiz cihazımız ile TAMAMEN ÜCRETSİZ ayağınızın bası noktaları,girinti-çıkıntıları uzman ekibimiz tarafından analiz edilerek size en uygun kişiye özel tabanlık nedir ? değerlendiriliyor.
  • Analiz sonucuna göre ayağınızın durumu hakkında size bilgi verilerek tabanlık kullanmanız veya hangi çeşit tabanlık kullanmaya ihtiyaç duyduğunuz sizlere aktarılıyor.

Kişiye özel tabanlık için sahip olduğumuz sektörün en kaliteli ayak analiz cihazı foot analyzer ile dinamik ayak taramanızın sonuçlarına dayalı olarak sizlere tasarlamış olduğumuz en yeni 3D baskılı ayak tabanlıklarını sunmaktayız.

Kişiye Özel Tabanlık

Kişiye özel tabanlık analizi, nasıl yürüdüğünüzü veya koştuğunuzu incelememizi sağlar.Bu durum analiz tabanlık verilerinize göre farklı sorunlara neden olabilecek hareket modellerini seçip belirlememize yardımcı olur.Koşmanıza, yürümenize veya daha verimli hareket etmenize yardımcı olmak için toplanan bu veriler bilgisayar ortamında harmanlanarak son teknolojik otomasyon cihazlarımıza yüklenerek en iyi sonucu almamızı sağlar.

Yürüyüş analizi genellikle sporcular tarafından kullanılır, ancak herkes için yararlıdır. Footscan teknolojisi kullanılarak yapılan yürüyüş analizi, diyabetli hastalar için çok faydalı olabilir, çünkü ayak hastalıkları uzmanınız yaralanma riski yüksek olabilecek alanları belirleyebilir ve uygun tedavi seçeneklerini önerebilir.

Kişiye özel ortopedik tabanlık uygulaması ardından ayak hastalıkları uzmanınız sizinle germe ve kuvvetlendirme egzersizleri ile akupunktur ve ayak mobilizasyon tedavisi gibi modaliteleri içerebilecek bir tedavi planını görüşecektir. Ayrıca kişiye özel tabanlık bulgularının bir raporunu alacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir