Gündem

Çift Yönlü Aplik

Şık ve zarif görünümleriyle çift yönlü aplik çeşitleri dikkat çekiyor. Çift yönlü aplik çeşitlerinin en önemli özelliği dekoratif görünümleridir.

Çift yönlü aplik çeşitleri hem dış hem de iç mekanlarda kullanılırlar. Beyaz, sarı gibi ışık seçenekleriyle tasarlanıyorlar. Evlerin içinde, verandalarda ve bahçelerde çift yönlü aplik çeşitleri kullanılabilir. Bulunduğu alanın tam anlamıyla ışık ihtiyacını karşılıyor. Resim, tablo gibi eşyaların yanlarında da kullanılması söz konusudur. Çift yönlü aplik sayesinde aksesuarlar öne çıkar. Çift yönlü aplik modelleri, su geçirmezdir. Bundan dolayı çok rahat dış mekanlarda da kullanılabilirler. Sert plastik yapılı bir kasadan dizayn edilmiştir. Bu da dış etmenlere karşı daha çok dayanıklı olmasını sağlamıştır.

Çift Yönlü Aplik Ne İşe Yarar?

Çift yönlü aplik özellikleri itibariyle çok işlevsel ürün olarak adlandırılabilir. Çift yönlü aplik çeşitleri;

  • Hem tavana hem de duvara monte edilip olduğu ortamın havasını değiştirirler.
  • Üzerlerinde yer alan ampuller sayesinde su ile temasta tamamen ortadan kalkar.
  • Dekoratif öge olarak kullanılabilir.
  • Ortamın aydınlanmasını, ışık ihtiyacının giderilmesini sağlar. Ortamı yeterli, tam şekilde aydınlatırlar.
  • Birden fazla ampul aynı anda ortamı ışıklandırmak için çalıştırılabilir.

Çift yönlü aplik çeşitleri şu alanlarda kullanılabilir;

  • İş yerleri,
  • Konutlar,
  • Teras ve çatılar,
  • Oteller,
  • Ofisler,
  • Park ve bahçeler,

Çift yönlü aplikler, dekorasyonun ön plana çıkarılmak istendiği her yerde kullanılabilirler. Sert plastik malzemeden üretildikleri için uzun süre kullanılabilirler. Dış etmenlere karşı da çok dayanıklıdırlar. Duvara monte edilerek kullanılırlar. Hem alt hem de üst yönlü şekilde ortamı aydınlatırlar. Su geçirmez özellikli tasarlandıkları için yağmur ve karlı havalarda da kullanıma çok uygunlardır. Sitemizden garantili olarak dilediğiniz modelde çift yönlü dekoratif apliklerden istediğinizi satın alabilirsiniz. Duvara sağlam şekilde monte edildiği takdirde üründe hiçbir problem meydana gelmez. Dayanıklı, kullanışlı ve şık ürünlerdir.

Çift Yönlü Aplik Fiyatları

Çift yönlü aplikler kullanışlılıkları yanında uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Çift yönlü aplik fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Az enerji harcayan bir ürü olduğu için ekonomik olarak nitelendirebiliriz. Ortalama 7 watt enerji harcıyor. İki ampulle ortamı aydınlatıyor.

Az enerji harcamasının yanında yalnızca iki ampulle ortamı tam anlamıyla aydınlatıyor. Uzun süre arızalanmadan kullanılabilir. Ayrıca uzun süreli kullanımlara da çok uygundur. Sürekli çift yönlü aplik değiştirmek zorunda kalmazsınız. Çift yönlü aplik çeşitleri için daha detaylı bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.